Duurzame energie opwekken, moderne en goed onderhouden installaties en een enthousiast gedreven team, dat is techniek bij ons!

Je gaat bij ons

  • Aan tafel meedenken over de uitbreiding van de organisatie.
  • Op de werkvloer creatieve oplossingen bedenken om het beste uit de technische installaties te halen.
  • Vanuit kantoor zorgen dat er een effici├źnt inkoopproces is.
  • En, met humor de sfeer erin houden, ook als de techniek jullie een keer in de steek laat­čśŐ.

Het onderhouden en storingsvrij houden van 14 kassen en 3 verwerkingshallen is een hele uitdaging. Samen met het team ben jij hier verantwoordelijk voor. Er is een jaarlijks onderhoudsplan, beschikking over goede materialen en een praktisch onderhoudsmanagement systeem (TDO). Aan jou de taak om het team techniek aan te sturen, alle technische werkzaamheden in goede banen te leiden en de juiste beslissingen te maken.

De technisch manager is een echte specialist, je denkt mee in de plannen voor de toekomst. Hoe zorgen we er samen voor dat dit technisch goed gerealiseerd kan gaan worden. Bijvoorbeeld installaties die worden vernieuwd en uitgebreid. Samen met de algemeen directeur ga je in gesprek met bestaande en nieuwe relaties om deze vernieuwing en uitbreiding te realiseren. Dit gaat bijvoorbeeld over een nieuwe locatie integreren in de bestaande ICT,- elektriciteits- en warmtenetwerken.

Je werkt samen met een gedreven team. Ervaren operators zorgen voor het optimaal laten draaien van de aardwarmte en biomassa installaties. De monteurs hebben passie voor hun vak en hebben allemaal een eigen specialisme in het bedrijf. Zorgen voor een prettige werkomgeving, goede sfeer en je team coachen waar nodig is iets wat je van nature in je hebt en graag doet. Je gaat samenwerken met 5 collegaÔÇÖs en het team zal de komende jaren verder gaan uitbreiden.

Wat wij je bieden

Wij bieden jou de afwisseling en uitdaging die je zoekt in een baan. Je krijgt de ruimte, vrijheid en de verantwoordelijkheid om zaken goed te regelen. Je komt bij ons werken in een bedrijf met een informele werksfeer en korte lijnen.

 

Je gaat werken bij een familiebedrijf met een toekomstgerichte visie. Kom jij samen met ons hier een goede invulling aan geven?

 

Je ontvangt een goed salaris (boven cao), telefoon en laptop. Verder zijn je arbeidsvoorwaarden conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen, 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen.

Enthousiast geworden?

Dan kijken we uit naar je sollicitatie! Verder vinden we het prettig als je al een aantal jaar ervaring hebt in een technisch eindverantwoordelijke functie. Glastuinbouw of een productieomgeving is bij voorkeur bekend terrein voor jou.

Afsluitend verwachten wij van jou dat je effici├źnt gaat werken, de juiste prioriteiten gaat stellen en overzicht houdt van de werkzaamheden van de technische dienst.

Enthousiast? Wij maken graag kennis met je.

Solliciteer gemakkelijk via onderstaand formulier of stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem gerust contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30 of of per mail personeel@hoogweg.nl 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*