Werken bij Hoogweg

Hoe vergaand we ook geautomatiseerd zijn bij Hoogweg Paprikakwekerijen: paprika’s telen blijft vooral mensenwerk

Dat je bij ons in de kas kan werken spreekt voor zich. Maar wist je ook dat we 3 moderne verwerkingshallen hebben, een gedreven technische dienst, ambitieuze teeltmanagers en een gezellige afdeling administratie?

Ons seizoen

In de kassen en verwerkingshallen werken in het hoogseizoen ongeveer 550 medewerkers. Samen zorgen wij ervoor dat er in het seizoen dagelijks verse paprika’s aan de klanten geleverd worden. Het hoogseizoen loopt voor ons vanaf eind maart tot begin november.

De wintermaanden staan in het teken van de teeltwisseling en de voorbereiding van het volgende seizoen. In deze periode werken we met 200 collega's. Dit zorgt voor afwisselende werkzaamheden voor bijna alle collega's in de organisatie.

Verschillende functies

In de kassen zijn medewerkers bezig met gewasverzorging. Een ander team is aan het oogsten, elke paprika wordt met de hand van de plant gesneden. Bij onze sorteerlijnen controleren medewerkers de kwaliteit en bedienen de machine. Dit gebeurt ook bij de verpakkingslijnen. Elk team heeft bij ons een eigen teamleider.

Er zijn nog veel meer functies in de organisatie: teeltmanager, onderhoudsmonteur, administratief medewerker, locatiemanager en logistiek medewerkers. 

Hieronder vind je onze actuele vacatures.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Moderne en goede materialen 
  • Enthousiaste collega's met passie voor paprika's
  • Een schone opgeruimde werkomgeving
  • En, goede arbeidsvoorwaarden natuurlijk

Kom jij met ons ervoor zorgen dat we elke dag verse en gezonde paprika's kunnen afleveren bij onze klanten?