Werken bij Hoogweg paprikakwekerijen

Hoe vergaand we ook geautomatiseerd zijn bij Hoogweg Paprikakwekerijen: paprika’s telen blijft vooral mensenwerk.

In de kassen en verwerkingshallen werken in het seizoen ongeveer 400 medewerkers. Zij zorgen ervoor dat er in het seizoen dagelijks paprika’s aan de klant geleverd kunnen worden. Daarnaast werken er ook medewerkers in de vakgebieden; techniek en energie, teelt, administratie en management.

In het voorjaar en de zomer worden er paprika’s geoogst. De wintermaanden staan in het teken van de teeltwisseling en de voorbereiding van het volgende seizoen. Dit betekend voor jou dat gedurende het jaar er verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd. Dit zorgt voor een afwisselende functie waarin je dagelijkse werkzaamheden gedurende de seizoenen verschillen.

Wij zijn momenteel op zoek naar een:

Interesse in een uitdagende (vaste) baan? Wij bieden je een baan waarin je jezelf kan ontwikkelen en jij kan met de organisatie meegroeien. Je werkt samen met enthousiaste collega’s en met elkaar zorgen wij ervoor dat er een mooi product afgeleverd kan worden aan de klanten.

Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en hierin kijken wij samen wat passende arbeidsvoorwaarden zijn voor jou.

Op deze pagina staan onze actuele vacatures. Staat er voor jou geen passende vacature tussen en wil jij wel graag bij ons komen werken? Stuur een open sollicitatie en dan gaan wij kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn in het bedrijf.

Contactgegevens:
personeel@hoogweg.nl
0527 – 20 64 30