Werken bij Hoogweg paprikakwekerijen

Hoe vergaand we ook geautomatiseerd zijn bij Hoogweg Paprikakwekerijen: paprika’s telen blijft vooral mensenwerk.

In de kassen en verwerkingshallen werken in het seizoen ongeveer 400 medewerkers. Zij zorgen ervoor dat er in het seizoen dagelijks paprika’s aan de klant geleverd kunnen worden. Daarnaast werken er ook medewerkers in de vakgebieden; techniek, energie, teelt, administratie en management.

In het voorjaar en de zomer worden er paprika’s geoogst. De wintermaanden staan in het teken van de teeltwisseling en de voorbereiding van het volgende seizoen. Dit betekend voor jou dat gedurende het jaar er verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd. Dit zorgt voor een afwisselende functie waarin je dagelijkse werkzaamheden gedurende de seizoenen verschillen.

Interesse in een uitdagende (vaste) baan? Wij bieden je een baan waarin je jezelf kan ontwikkelen en jij kan met de organisatie meegroeien. Je werkt samen met enthousiaste collega’s en met elkaar zorgen wij ervoor dat er een mooi product afgeleverd kan worden aan de klanten.

Op deze pagina staan onze actuele vacatures. Staat er voor jou geen passende vacature tussen en wil jij wel graag bij ons komen werken? Stuur een open sollicitatie en dan gaan wij kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn in het bedrijf.

Contactgegevens:
personeel@hoogweg.nl
0527 – 20 64 30

Wij zijn momenteel op zoek naar een:

Vanaf het voorjaar hebben wij veel vacatures voor het werken in de kas en verwerkingshal. Je kan bij ons paprika’s oogsten en toppen en draaien van planten in de kas. Daarnaast zoeken wij nieuwe collega’s voor het sorteren en verpakken van de paprika’s in de verwerkingshal. Interesse? Neem contact op met één van onderstaande uitzendbureaus.

Level Onewww.Level1.nl - 0527 – 271369
AB Vakwerk - www.abvakwerk.nl - 0527 – 788850
Charlie Workswww.charlieworks.eu - 0341 - 431020
Werckpostwww.werckpost.nl - 0527 - 748010

Od wiosny mamy wiele wolnych miejsc pracy w szklarni i hali przetwórczej. Możesz razem z nami pracować w szklarni ścinać paprykę i pracować jako toppen/draaien (okręcać planty papryki wokół sznórka oraz obrywać liscie). Ponadto szukamy nowych współpracowników do sortowania i pakowania papryki w hali przetwórczej.
Zainteresowany? Skontaktuj się z jedną z poniższych agencji zatrudnienia.

Level Onewww.level1.nl - 0527 – 271369
AB Vakwerk - www.pracawab.nl - 0527 – 788850
Charlie Workswww.charlieworks.eu - 0341 - 431020
Werckpostwww.werckpost.nl - 0527 - 748010