Senior financieel medewerker

Wat je gaat doen

Je bent verantwoordelijk voor een kloppende administratie. Wat jij hiervoor gaat doen? Zorgdragen voor een tijdige betaling van de facturen. Er worden door jou management rapportages voorbereid en opgesteld en een BTW aangifte stel je op. Samen met je collega’s bereid je de accountant controles voor door de financiële gegevens nauwkeurig te verwerken. Daarnaast verwerk je ook de binnenkomende facturen en heb je regelmatig contact met leveranciers. De organisatie heeft verschillende activiteiten met ieder eigen administraties. Dit zorgt voor veel diversiteit in de administratieve processen én hiermee een uitdagende functie.

Er wordt gewerkt met een gebruiksvriendelijk boekhoudpakket van onze accountant. Daarnaast werk je veel met Excel. De functie kan een bredere invulling gegeven worden door bijvoorbeeld ook het wagenpark te gaan beheren en offerte trajecten te begeleiden.

Wat wij je bieden

Wil jij jezelf graag blijven ontwikkelen? Deze functie biedt dan voldoende uitdagingen voor je in de komende jaren. Bijvoorbeeld richting financieel manager of een verdere specialisatie in het vakgebied. Ook kan je jezelf verder ontwikkelen door het volgen van cursussen. Je kan zowel fulltime als parttime (verdeeld over 5 dagen) werken bij ons.

Wellicht overbodig om te benoemen, je ontvangt bij ons een goed salaris (boven cao), telefoon en een reiskostenvergoeding van €0,23 per km. Verder zijn je arbeidsvoorwaarden conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen, 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband.

Enthousiast geworden?

Wij gaan je graag alles leren over de administratieve processen bij een paprikakwekerij. Als ervaren financieel medewerker met enkele jaren werkervaring verwachten wij van jou dat je zeer nauwkeurig werkt. Daarnaast ben je flexibel, geen dag is hetzelfde en jij kan inspringen op de vragen en uitdagingen die er op dat moment zijn. Je bent analytisch sterk. Daarnaast pak je allerhande zaken op zoals bezoek ontvangen en de telefoon aannemen.

Naast een afgeronde HBO opleiding heb je 3 jaar opgedane werkervaring in een boekhoudkundige functie. Heb je dit opgedaan bij een productiebedrijf, dan is dit een pre. Verder ben je bekend met Excel.

Enthousiast? Wij maken graag kennis met je.

Solliciteer gemakkelijk via onderstaand formulier of stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem gerust contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30 of of per mail personeel@hoogweg.nl 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*