Operationeel manager kas

Je verbetert onze processen, brengt collega’s met elkaar in verbinding en bouwt aan de continuïteit en groei van de organisatie. Door een plezierige werkomgeving te creëren, data te analyseren en de juiste besluiten te nemen op de werkvloer.

 

Voor onze kassen, bestaande uit 5 locaties (160 hectare) waar 400 medewerkers werken, hebben wij een vacature voor de uitdagende functie operationeel manager. Onze nieuwe collega is gedreven en benaderbaar om met het team het beste resultaat te behalen. Interesse gewerkt? Lees verder en solliciteer!

Tijdens je dagelijkse werkzaamheden

  • Geef je leiding aan de coördinatoren van de locaties. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat dagelijks het werk goed en veilig uitgevoerd wordt.
  • Ben je dagelijkse in de kassen aanwezig. Je hebt oog voor de mens, de plant en het werk.
  • Analyseer je de voortgang van de productie (oogsten en gewaswerkzaamheden). Waar nodig onderneem je actie om je doelstellingen te behalen.

De organisatie gaat verder groeien met een nieuwe locatie bestaande uit 5 kassen. Verdere professionalisering van onze huidige processen is hierbij belangrijk. Jij wordt de specialist op gebied van arbeid in de glastuinbouw. Samen met directie en MT ga je zorgen voor beleid passend bij deze uitbreiding.

Leiderschap is een speerpunt in de organisatie. Wat verwachten we in de toekomst van het functioneren van teamleiders? Is onze beoordelingssystematiek nog up to date? Wat vinden we als organisatie belangrijk in leiderschap? Dit zijn vraagstukken waarvoor we samen opzoek gaan naar antwoorden én we gaan onze huidige processen en systematiek hierop aanpassen. Je denkt mee aan de tekentafel én bent nauw betrokken bij de uitvoering op de werkvloer.

Wat wij je bieden

Een uitdagende functie met veel vrijheid, uitdaging en ontwikkelmogelijkheden. In een gezonde organisatie waar duurzaamheid voorop staat. Werk je straks bij ons? Dan ga je een informele werksfeer ervaren, met korte lijnen zorgen zodat je snel zaken kan afstemmen. Geen jaar is hetzelfde: door ontwikkelingen in de organisatie én elk jaar groeit de paprikaplant weer anders. Gegarandeerd een afwisselende, uitdagende functie met potentie om te blijven ontwikkelen.

Je ontvangt een goed salaris (marktconform), telefoon en laptop. Verder zijn je arbeidsvoorwaarden conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen, 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen.

Wie ben jij

Van jou verwachten we dat je ervaring hebt met leidinggeven en een praktische kijk hebt op zaken. Wij gaan jou alles leren over het werken in de kassen tussen de paprika’s! Van nature ben jij een leider met een goede balans tussen de mens en het bedrijf. Met humor op zijn tijd zorg je voor een goede sfeer én motiveer je mensen om je heen het beste uit zichzelf te halen.

Je bent besluitvaardig en met je analytisch vermogen doorgrond je de beschikbare data. Je ziet het belang van wat er speelt op de werkvloer en dit zorgt ervoor dat je juiste keuzes maakt. Met als doel: samen met een team gemotiveerde medewerkers een mooi product afleveren bij onze klanten.

Solliciteer

Interessante vacature? Vul onderstaand formulier in of stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30 of of per mail personeel@hoogweg.nl 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*