Monteur technische dienst

Leuk weetje: onze kassen worden duurzaam verwarmd met WKK (warmtekrachtkoppelingen) installaties, een aardwarmte installatie en er is een biomassa installatie. Daarnaast worden momenteel zonnepanelen geplaatst en komt er straks een e-boiler om warm water te produceren.

Je gaat bij ons

  • Werken aan moderne sorteer- en verpakkingsmachines met goed gereedschap
  • Voor technische uitdagingen komen te staan waarbij geen dag het zelfde is
  • Storingen verhelpen én onderhoud uitvoeren, projecten mag je van A tot Z oppakken

Vanaf maart tot en met november ben je meestal in de verwerkingshal te vinden. Met op z’n tijd een uitstapje naar de kas. Bij een storing ga jij op onderzoek uit. Dit is precies wat jij leuk vindt: uitzoeken hoe de storing ontstaat én met een goede oplossing ervoor zorgen dat het niet opnieuw gebeurt. Is er een complexe storing en kom je er samen met je collega’s niet uit? Dan is er een korte lijn met de service afdeling van de leverancier om jullie te helpen.

De wintermaanden staan in het teken van onderhoudswerkzaamheden. Dan zijn we namelijk geen paprika’s aan het verwerken. De perfecte tijd om onderhoud uit te voeren aan de machines en het technisch materiaal dat stil staat.

Wat wij je bieden

Een afwisselende baan, geen dag is hetzelfde en je hebt veel vrijheid in de uitvoering van de werkzaamheden. Je kan bij ons veel leren op de werkvloer, aanvullend kunnen er technische cursussen gevolgd worden.

Je ontvangt een goed salaris (boven cao), telefoon, laptop en een reiskostenvergoeding van €0,21 per km. In de toekomst is het mogelijk om een auto van de zaak te gaan gebruiken. Verder zijn je arbeidsvoorwaarden conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen, 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen.

Enthousiast geworden?

Dan gaan wij je alles leren over techniek bij een moderne kwekerij. Van jou vragen we een gezonde dosis nieuwsgierigheid om jezelf dit eigen te gaan maken. Je hebt een technische opleiding mbo niveau 3 of 4 gevolgd. Heb je deze opleiding niet en wel enthousiast? Reageer dan ook zeker!

We sorteren en verpakken de paprika’s in 2 ploegen. Om technisch zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen ga je ook in 2 ploegen werken van april t/m september en 1 keer per maand op zaterdag. De andere maanden van het jaar wordt er gewerkt in dagdiensten.

Ben je oplossingsgericht, heb je passie voor techniek en nieuwsgierig wat er allemaal gebeurt in het bedrijf? Solliciteer direct en laat je verrassen tijdens een uitgebreide rondleiding.

Solliciteer

Interessante vacature? Vul onderstaand formulier in of stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30 of of per mail personeel@hoogweg.nl 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*