Is overzicht houden, een groot team aansturen en werken met enthousiaste internationale medewerkers iets voor jou? Dan is dit een interessante functie! Je durft beslissingen te nemen en je bent meer dan tevreden als al het werk op tijd is afgerond op 'jouw' locatie. Vervolgens gaan collega’s de paprika’s sorteren & verpakken, samen zorgen jullie ervoor dat we een heel mooi product afleveren bij de klant: de retail in heel Europa.

Wat je gaat doen

Samen met de teamleiders zorg je voor goed lopende processen in de kas. Van het efficiënt oogsten van de paprika's tot kwalitatief goede uitvoering van de gewasverzorging. Dagelijks zit je een uurtje op kantoor, voor het maken van de personeelsplanning en vakantieplanning van 100 medewerkers. Je bekijkt de data in het arbeidsregistratiesysteem van Priva. Weer op de hoogte van de productiviteit? Dan stap je op de fiets om de kas in te gaan. Je hebt veel contact met medewerkers, zorgt ervoor dat iedereen met plezier naar het werk komt en samen met de teamleiders creëren jullie een prettige werkplek.

Vanwege de seizoensgebonden werkzaamheden werken de meeste medewerkers via een vast uitzendbureau. Je hebt dagelijks contact met de coördinator van het uitzendbureau. Bijvoorbeeld over het functioneren van de medewerkers en afwezigheid.

Je zorgt ervoor dat de benodigde materialen op tijd klaar staan en wanneer nodig besteld worden. Je verhelpt kleine technische storingen en zorgt ervoor dat jouw locatie er netjes uit ziet.

Daarnaast krijg je de ruimte om mee te denken hoe de bestaande processen geoptimaliseerd kunnen worden. Bijvoorbeeld hoe we een goede en veilige werkomgeving creëren/behouden en hoe we ons functionerings- en beoordelingssysteem passend houden.

Wat wij je bieden

Een uitdagende functie met veel vrijheid, uitdaging en ontwikkelmogelijkheden. Je gaat werken in een gezonde, groeiende organisatie met een informele werksfeer. Korte lijnen zorgen ervoor dat je snel met collega’s zaken kan afstemmen.

Je ontvangt een goed salaris (boven cao), telefoon en een reiskostenvergoeding van €0,21 per km. Verder zijn je arbeidsvoorwaarden conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen, 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen.

Enthousiast geworden?

Dan gaan wij jou alles leren over het werken in de kassen tussen de paprika’s! Van jou verwachten we dat je ervaring hebt met leidinggeven en een praktische kijk hebt op zaken. Van nature ben jij een leider met een goede balans tussen de mens en het bedrijf. Met een goede dosis humor zorg je voor een lach bij je collega's en een goede sfeer op de werkvloer.

Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en naast Nederlands beheers jij ook de Engelse taal. Gedurende het seizoen zullen de werktijden flexibel ingevuld worden, tijdens een persoonlijke kennismaking vertellen wij hier graag meer over.

Solliciteer

Interessante vacature? Vul onderstaand formulier in of stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30 of of per mail personeel@hoogweg.nl 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*