Financieel administratief medewerker (Fulltime of parttime)

Functieomschrijving

Het team bestaande uit drie collega’s zorgt voor de uitvoering van de dagelijkse administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van facturen, klaarzetten van de betalingen en het opstellen van week- en maandrapportages. De organisatie heeft verschillende activiteiten met ieder eigen administraties, bijvoorbeeld voor het opwekken van warmte, verpakken en de productie. De organisatie groeit en ook de werkzaamheden op de afdeling breiden hiermee uit, daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Je werkzaamheden verschillen, afhankelijk van het seizoen. In het hoogseizoen worden de (verpakte) paprika’s direct verladen naar de klanten. De aanvoerbrieven worden op de afdeling administratie gecontroleerd met de afrekening van de telersvereniging. Dit is nauwkeurig werk, elke order heeft eigen specificaties die gecontroleerd worden. In de wintermaanden is er meer administratie rondom de biomassa installatie en de leveringen van het hout. Hiervoor ga je de facturen controleren en goed verwerken in de administratieve systemen.

Je hebt ook regelmatig contact met de collega’s van verschillende afdelingen om facturen te bespreken. Jij zorgt er vervolgens voor dat alle facturen op de juiste manier in de systemen verwerkt worden.

Wij werken met een gebruiksvriendelijk systeem van onze accountant en er wordt ook veel gewerkt met Office (Excel). Met alle data die in deze systemen staat ga je diverse rapportages maken. Bijvoorbeeld een management rapportages over de afzet van de paprika’s.

Profielschets

Jij gaat met een goed gevoel richting huis als alle facturen correct verwerkt zijn. Om dit goed te kunnen, denken wij dat het belangrijk is, dat je secuur kan werken en overzicht kan bewaren. Met je opgedane kennis en werkervaring kan je zelfstandig werken binnen een team.

Geen dag is hetzelfde, wij vragen daarom dat je flexibel kan inspringen op de vragen en uitdagingen die er zijn. Je bent analytisch sterk en je vindt het leuk om te puzzelen met getallen.

Wij kijken nog meer uit naar je sollicitatie als je:
• Een financiële of administratieve HBO opleiding hebt gevolgd
• Alle geheimen van Excel kent

Aanbod

Je gaat werken in een groeiende organisatie met een informele werksfeer. Korte lijnen zorgen ervoor dat je snel met collega’s zaken kan afstemmen.

Wil jij jezelf graag blijven ontwikkelen? Deze functie biedt dan voldoende uitdagingen voor je in de komende jaren. Bijvoorbeeld richting financieel manager of een verdere specialisatie in het vakgebied.

Wij bieden je een passend salaris bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen en reiskostenvergoeding.

De functie kan zowel fulltime als parttime ingevuld worden.
Het eerste contract zal een contract voor bepaalde tijd zijn, onze intentie is om uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden.

Reactiemogelijkheden

Word jij onze nieuwe collega?
Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief per mail ( personeel@hoogweg.nl )

Wil je meer weten over deze vacature?
Neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30

Terug naar overzicht