Kom jij er bij ons voor zorgen dat, onder jouw verantwoordelijkheid, op je eigen locatie de planten goed groeien en mooie paprika’s gaan produceren? Dit doe je bij ons samen met een team dat continue op zoek is naar optimalisatie in de teeltstrategie. In dit team, kan je met de juiste begeleiding een echte teelt specialist in de glastuinbouw worden.

Wat je gaat doen

Naast de voor jou al bekende zaken als het sturen van klimaat, watergift en bemesting, ben je ook verantwoordelijk voor de (biologische) gewasbescherming en het bepalen van de energie behoefte in de kassen. Met het team maak je interessante analyses met alle beschikbare teeltdata die beschikbaar is. Wij werken hiervoor met het klimaatbeheerssysteem PRIVA.

Je werkt binnen het bedrijf samen met meerdere afdelingen. De medewerkers in de kas zijn jouw ogen om ziektes en plagen te signaleren in de planten. Dit kunnen zij goed doen, doordat jij regelmatig teelt informatie deelt met de teamleiders en locatiemanagers. Jij adviseert het team arbeid adviseren over de te verwachte productie van de paprika’s. Samen met de technische dienst zorg je bijvoorbeeld voor het optimaal laten werken van de watergeefsystemen. Uiteindelijk zorgen jullie er met elkaar voor dat er een mooi product geteeld wordt.

Tijdens het teeltoverleg (twee maal per week) deel je je kijk op zaken en neem je het team mee over de ontwikkelen op jou locatie.

Wat wij je bieden

Je gaat samenwerken met collega’s die passie hebben voor de teelt. Zij gaan jou graag alles leren over de paprikateelt bij Hoogweg. Met elkaar wissel je regelmatig van gedachten over de teeltstrategie en jou kennis en expertise heeft een belangrijke inbreng.

Je gaat werken in een gezonde, groeiende organisatie met vooruitstrevende duurzame energiebronnen. Er is een informele werksfeer en korte lijnen zorgen ervoor dat je snel met collega’s zaken kan afstemmen. Daarnaast bieden we de ruimte om jezelf te ontwikkelen; op de werkvloer en door het bijwonen van interessante cursussen en bijeenkomsten.

Je ontvangt bij ons een goed salaris (boven cao), telefoon en een reiskostenvergoeding van €0,23 per km. Verder zijn je arbeidsvoorwaarden conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen, 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband.

Profielschets

Jij hebt passie voor planten, je bent gedreven om de beste groeiomstandigheden te creëren en vindt het belangrijk om van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven. In je dagelijkse werkzaamheden vind je het prettig om veel in de kas te zijn. Je bent goed in het analyseren van teeltdata en je geeft hier graag een goed onderbouwd advies over.

Verder vinden wij het belangrijk dat je je een agrarische hbo opleiding gevolgd hebt of/en al enkele jaren werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Dit mag ook een teelt van een ander gewas zijn. Het is voor jou geen probleem om 1 keer in de 3 a 4 weken een weekend dienst te werken.

Enthousiast? Wij maken graag kennis met je.

Solliciteer gemakkelijk via onderstaand formulier of stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem gerust contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30 of of per mail personeel@hoogweg.nl 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*