Functieomschrijving

Alle orders met paprika’s voor de supermarkten worden rechtstreeks verladen vanaf onze kwekerij. Kom jij bij ons werken in de functie expeditie medewerker? Dan ga je er samen met het team voor zorgen dat de in- en uitgaande goederen stroom met paprika’s en verpakkingsmaterialen goed verloopt.

Dit doe je door:

  • Dagelijks de verladingsbonnen te maken
  • Bij je collega’s informeren wanneer welke orders gereed zijn
  • Goed communiceren met de planners van de transportbedrijven over de laadtijden
  • Goederen (verpakkingsmaterialen) op de juiste manier ontvangen
  • Diverse administratieve taken uitvoeren zoals het verwerken van verladingen in het WMS systeem

Gedurende de dag komen er tientallen vrachtwagens paprika’s laden en verpakkingsmaterialen lossen. Je zorgt ervoor dat je goed weet wie wanneer aankomt en je instrueert de chauffeurs goed zodat zij de juiste lading paprika’s meenemen. Efficiënt werken is een vanzelfsprekend voor jou, zo kunnen de chauffeurs weer vlot weg rijden en op tijd aankomen op hun bestemming elders in Europa.

Wij leveren gezonde en kwalitatief goede paprika’s aan onze klanten. Jij draagt hieraan bij door dagelijks de kwaliteitscontroles uit te voeren op het eind product. De manager van de verwerkingshal informeer je over je bevindingen en je maakt een kwaliteitsrapport voor je collega’s. 

Profielschets

Secuur werken en overzicht houden is erg belangrijk in deze functie. Staan alle docks vol met vrachtwagens? Dan ben jij degene die zonder te stressen precies weet welke paprika’s in welke vrachtwagen geladen worden en naar welke klant ze gaan.

Een gezonde dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme zorgen ervoor dat je de functie goed invulling kan geven.

Wij kijken nog meer uit naar je sollicitatie als je:

  • Enige werkervaring hebt opgedaan in de logistiek
  • Een woordje over de grens spreekt

Aanbod

Je werkt samen met een ervaren collega, zij gaat je alles leren over het verladen van paprika’s. Daarnaast bieden we doorgroeimogelijkheden, passend bij je opgedane ervaring en ambities voor de toekomst. Wij bieden je een passend salaris bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien.

Je gaat werken in een groeiende organisatie met een informele werksfeer. Korte lijnen zorgen ervoor dat je snel met collega’s zaken kan afstemmen. Je hebt veel contact met de palletrijders en teamleiders van de verpakkingslijnen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen, bereikbaarheidsvergoeding en een reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris passend bij je ervaring en boven het cao loongebouw.  

Het eerste contract zal een contract voor bepaalde tijd zijn, onze intentie is om daarna een vast dienstverband aan te bieden.

Solliciteer

Interessante vacature? Vul onderstaand formulier in of stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30 of of per mail personeel@hoogweg.nl 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*