Functieomschrijving

Met jouw kennis en passie voor planten zorg je ervoor dat het gewas optimaal groeit, mooie vruchten aan de plant hangen en dat ziektes en plagen zo snel mogelijk bestreden worden. Dit doen we zoveel mogelijk biologisch door nuttige insecten uit te zetten in de kas.

Gedurende de werkdag ga je:

  • Zorgen voor een goed klimaat in de kassen
  • Schermen en ramen op het juiste moment open en dicht doen
  • Groei van het gewas en de paprika’s beoordelen
  • Scouten op ziekten en plagen
  • Een plan maken en uitvoeren om ziekten en plagen zoveel mogelijk biologisch te bestrijden
  • Meedenken in het bepalen van de teeltstrategie

Je gaat werken met het software programma PRIVA. Verder krijg je de beschikking over moderne technieken, o.a. een automatisch watergeef systeem met (deels) vloeibare meststoffen.

Het is een afwisselende baan waarin kantoor gecombineerd wordt met de werkvloer, nauw samengewerkt wordt met collega’s en een baan waarin jij een grote bijdrage levert aan de productie van paprika’s.

Profielschets

Heb jij passie voor planten, groene vingers en wil je alles leren over de optimale groeiomstandigheden voor de paprikaplant? Dan zoeken wij jou.

Je hebt een agrarische hbo opleiding gevolgd of al enkele jaren werkervaring opgedaan in een agrarische omgeving. Het is voor jou geen probleem om 1 keer in de 3 weken een weekend dienst te werken.

Aanbod

Je werkt samen met ervaren teeltmanagers, zij gaan je alles leren over de functie. Gedurende je eerste seizoen ga je steeds meer zelfstandig werken en uiteindelijk krijg je de verantwoordelijkheid voor de teelt op één van onze locaties. Om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen bieden wij je diverse teelt cursussen aan.

Je gaat werken in een groeiende organisatie met een informele werksfeer. Korte lijnen zorgen ervoor dat je snel met collega’s zaken kan afstemmen. Daarnaast bieden we doorgroeimogelijkheden, passend bij je opgedane ervaring en ambities voor de toekomst.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen en een reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris passend bij je ervaring en boven cao.  

Het eerste contract zal een contract voor bepaalde tijd zijn, onze intentie is om daarna een vast dienstverband aan te bieden.

Solliciteer

Interessante vacature? Vul onderstaand formulier in of stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30 of of per mail personeel@hoogweg.nl 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*