Teamleider verwerkingshal

Wat je gaat doen

In onze verwerkingshallen en kassen wordt met een groot aantal teams gewerkt om de paprika’s te telen, oogsten en verwerken. Elk team heeft bij ons een vaste teamleider.

De teamleider in de verwerkingshal is verantwoordelijk voor een optimaal verwerkingsproces waarin paprika’s gesorteerd en verpakt worden. Bij onze moderne sorteerlijn worden de vers geoogste paprika’s gesorteerd waarbij de kwaliteit van het product gecontroleerd wordt. De paprika’s worden verpakt in dozen of kratten en klaar gezet voor transport. Een deel van de paprika’s wordt na het sorteren verpakt bij de Flowpack-lijnen, hier verpakken we het bekende stoplicht met 3 kleuren paprika’s.

Als teamleider instrueer je de medewerkers, organiseer je het werk en controleer je de werkzaamheden. Hierbij werk je samen met je collega’s van de locatie. Nieuwe medewerkers verwelkom je in het team en je zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed uitgelegd worden. Vervolgens zorg je ervoor dat de medewerkers de juiste kwaliteit paprika’s sorteren en verpakken. Zelf werk je ook veel mee aan de sorteer- en verpakkingslijn om zo een mooi product af te leveren met je team. Is er een storing aan de lijn dan krijg je de ruimte om deze eerst zelf op te lossen. Lukt dit niet? Dan is er een collega van de technische dienst aanwezig om hierbij te ondersteunen.

Profielschets

Als persoon ben jij goed in het overzicht houden, prioriteiten stellen en je hebt een natuurlijk overwicht waarmee je de verschillende type medewerkers kunt aansturen. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met leidinggevende ervaring.

Wij kijken nog meer uit naar je sollicitatie als je:

  • Werkervaring hebt opgedaan in de agrarische sector of voedingsmiddelenindustrie
  • Gewerkt hebt met machines in een productieomgeving

Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en naast de Nederlandse taal beheers jij ook in de basis de Engelse taal. Wij verwachten van jou dat je flexibel bent in het afspreken van werktijden gedurende het seizoen. Vanaf april tot en met september wordt er in een twee ploegen rooster gewerkt.

Wat wij je bieden

Wij bieden je een baan met de ruimte om zelfstandig te werken en jezelf te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met de medewerkers in je team en collega’s op de locatie, samen zorgen jullie ervoor dat het werk elke dag afgerond wordt. In je dagelijkse werk ben je voornamelijk praktisch bezig en je werkt veel mee met je team.

Je ontvangt een goed salaris (boven cao) en een reiskostenvergoeding van €0,21 per km. Verder zijn je arbeidsvoorwaarden conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen, 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen.

Solliciteer

Interessante vacature? Vul onderstaand formulier in of stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30 of of per mail personeel@hoogweg.nl 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*