Teamleider Flowpack-lijn (40)

Hoogweg paprikakwekerijen is een modern, toonaangevend glastuinbouwbedrijf van nu 105 hectare groot. Half november 2017 is de laatste uitbreiding van 10 hectare in Marknesse in bedrijf gegaan. Met in totaal circa 300 gemotiveerde medewerkers wordt er gewerkt aan de productie en verwerking van de paprika’s.
De verpakkingsactiviteiten van de paprika’s vinden plaats in de nieuwe, modern uitgeruste verwerkingshal van locatie Marknesse. Hier worden de geoogste paprika’s gesorteerd en (deels) verpakt als flowpack, waarna ze geleverd worden aan de Retail.

In verband met de uitbreiding, zijn wij op zoek naar een:

TEAMLEIDER FLOWPACK-LIJN

Functieomschrijving

In deze leidinggevende meewerkfunctie ben je als Teamleider Flowpack-lijn verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden bij de flowpack-lijn. Je instrueert de medewerkers aan de flowpacklijnen, organiseert het werk, controleert het werk en rapporteert aan de coördinator arbeid. Nieuwe medewerkers worden door je ingewerkt en begeleid. Je houdt toezicht op een efficiënte en effectieve werkuitvoering. Kleine storingen aan de machine moeten verholpen worden. Daarnaast zorg je voor de kwaliteitscontrole van het eindproduct. Zelf werk je ook mee aan de lijn om zo een mooi product af te leveren. Er wordt gewerkt in ploegendiensten.

Functievereisten

Voor deze functie zoeken we iemand met
- Ervaring in het aansturen van mensen of leidinggeven
- Praktische instelling
- Verantwoordelijkheidsgevoel
- Een flexibele en enthousiaste instelling
- Beheersing van Engels, Nederlands en/of Pools
- Technisch inzicht m.b.t. machines is een pré

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamisch en snel groeiend bedrijf. We zijn een organisatie waarin we elke dag willen verbeteren.
Je werkt samen in een enthousiast team, in een informele werksfeer.
Er is voldoende ruimte om jezelf te ontplooien en om deze functie goed in te vullen. Daarnaast zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Reactiemogelijkheden

Ben jij de gemotiveerde teamleider die we zoeken? Reageer dan en stuur je CV en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature? Mail dan naar personeel@hoogweg.nl of neem contact op met Pauline v/d Zee op telefoonnummer 06-19 97 16 80.

Terug naar overzicht