Teamleider (Fulltime)

Hoogweg Paprikakwekerijen in Luttelgeest teelt en verwerkt paprika’s, met behulp van moderne automatiseringstechnieken en systemen, voor supermarkten door heel Europa. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie van 120 hectare glas waar paprika’s geteeld worden in moderne kassen. Hoogweg teelt en verwerkt haar paprika’s op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief product.

In 2020 wordt er gestart met de volgende fase van de bouw van een nieuwe kas en verwerkingshal. Voor deze nieuwe locatie zijn wij op zoek naar teamleiders in de kas en verwerkingshal.

Vacature:
TEAMLEIDER

Functieomschrijving

In onze verwerkingshallen en kassen wordt met een groot aantal teams gewerkt om de paprika’s te telen, oogsten en verwerken. Voor een optimale aansturing van de teams heeft elk team bij Hoogweg Paprikakwekerijen een vaste teamleider.

Als teamleider instrueer je de medewerkers, organiseer je het werk en controleer je de uitvoering van de werkzaamheden. Hierbij werk je veel samen met de manager arbeid van je locatie. Nieuwe medewerkers verwelkom je in het team en je gaat ervoor zorgen dat de werkzaamheden goed uitgelegd worden. Vervolgens zorg je ervoor dat de medewerkers goed blijven functioneren en werken volgens de werkinstructies. Zelf werk je ook veel mee aan de lijn of in de kas om zo een mooi product af te leveren met je team.

De teamleider in de verwerkingshal werkt bij het sorteren of bij het verpakken van de paprika’s. Bij onze moderne sorteerlijn worden de vers geoogste paprika’s gesorteerd waarbij de kwaliteit van het product gecontroleerd wordt. Vervolgens worden bij de Flowpack-lijnen paprika’s verpakt per drie stuks in de flowpack.

Je kan ook als teamleider in de kas gaan werken, hier zorg je samen met je team voor een kwalitatief goede verzorging van het gewas of voor het oogsten van de paprika’s.

Functievereisten

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met leidinggevende ervaring.

Heb je werkervaring opgedaan in een productieomgeving waarbij je met machines en installaties hebt gewerkt dan is dit een pré voor de functie teamleider in de verwerkingshal. Heb je groene vingers? Dan sluit de vacature teamleider in de kas hier goed op aan.

Als persoon ben jij goed in het overzicht houden, prioriteiten stellen en je hebt een natuurlijk overwicht waarmee je de verschillende type medewerkers kunt aansturen. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en naast de Nederlandse taal beheers jij ook de Engelse taal. Wij verwachten van jou dat je flexibel bent in het afspreken van werktijden gedurende het seizoen.

Aanbod

Wij bieden je een baan met de ruimte om zelfstandig te werken. Je werkt nauw samen met de medewerkers in je team en collega’s op de locatie, samen zorgen jullie ervoor dat het werk elke dag afgerond wordt. In je dagelijkse werk ben je voornamelijk praktisch bezig en je werkt veel mee met je team.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een passend salaris bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien.

Reactiemogelijkheden

Ben jij er van overtuigd, dat je een goede invulling kunt geven aan deze functie?
Reageer dan en stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl

Wil je meer weten over deze vacature?
Mail dan naar personeel@hoogweg.nl of neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30

Terug naar overzicht