Teamleider (Fulltime)

Hoogweg Paprikakwekerijen in Luttelgeest teelt en verwerkt paprika’s, met behulp van moderne automatiseringstechnieken en systemen, voor supermarkten door heel Europa. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie van ruim 120 hectare glas waar paprika’s geteeld worden in moderne kassen. Hoogweg teelt haar paprika’s op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief product; er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van aardwarmte. Hoogweg is een modern, innovatief en snelgroeiend tuinbouwbedrijf waar in het hoogseizoen dagelijks meer dan 350 mensen werken.

Hoogweg is een bedrijf waar iedereen mee werkt aan de groei van het bedrijf; ‘het samen doen’ is een belangrijk aspect. Er heerst een cultuur van gelijkwaardigheid, waar niet wordt gedacht in hokjes en de sfeer informeel en verbindend is.

In verband met de uitbreiding van onze teams zijn wij op zoek naar een:

TEAMLEIDER
Overzicht, Verwerkingshal, Mensen.

Functieomschrijving

In deze leidinggevende meewerkfunctie ben je als Teamleider verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden bij de productielijn. Bij onze sorteerlijn worden de vers geoogste paprika’s gesorteerd waarbij de kwaliteit van het product gecontroleerd wordt. Vervolgens worden bij de Flowpack-lijnen de vers geoogste en gesorteerde paprika’s verpakt. Een rode, gele en groene paprika worden in een doorzichtig folie verpakt, dat is de Flowpack. In onze verwerkingshal staan in totaal 9 moderne Flowpack-lijnen en 2 grote sorteer-lijnen. Samen met je team van 12 medewerkers draag jij zorg voor een goed productieproces.

Je instrueert de medewerkers aan de sorteer- of flowpacklijn, organiseert het werk, controleert het werk en rapporteert aan de coördinator van de verwerkingshal. Nieuwe medewerkers worden door je ingewerkt en begeleid. Je zorgt voor een efficiënt proces, met als doel een ongestoord verloop van het gehele verwerkingsproces. Kleine storingen aan de machine moeten verholpen worden, waar nodig krijg je hierbij ondersteuning van onze technische dienst. Daarnaast zorg je voor de kwaliteitscontrole van het eindproduct. Zelf werk je ook mee aan de lijn om zo een mooi product af te leveren. Er wordt gewerkt in een twee ploegen rooster.

Afhankelijk van je opgedane werkervaring en ambities wordt er gezamenlijk bepaald of je bij de flowpack- of sorteerlijn gaat werken.

Profielschets

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met passie voor processen en die oog heeft voor de mens in zijn/haar team.

Verder heb jij:
- Ervaring in het aansturen van mensen of leidinggeven
- Een praktische instelling en verantwoordelijkheidsgevoel
- Een flexibele en enthousiaste instelling
- Beheersing van Engels, Nederlands en/of Pools
- Technisch inzicht m.b.t. machines is een pré

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamisch en snel groeiend bedrijf. We zijn een organisatie waarin we elke dag willen verbeteren.

In deze functie krijg je je verantwoordelijkheden en je hebt de ruimte om zelfstandig te werken. Je werkt nauw samen met je team en waar nodig overleg je met de coördinator van de verwerkingshal. Er is voldoende ruimte om jezelf te ontplooien en daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden.

Je werkt samen in een enthousiast team, in een informele werksfeer.

Reactiemogelijkheden

Ben jij er van overtuigd, dat je een goede invulling kunt geven aan deze functie?
Reageer dan en stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl

Wil je meer weten over deze vacature?
Mail dan naar personeel@hoogweg.nl of neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30

Terug naar overzicht