Teamleider

Functieomschrijving

In onze verwerkingshallen en kassen wordt met een groot aantal teams gewerkt om de paprika’s te telen, oogsten en verwerken. Elk team heeft bij ons een vaste teamleider, in de kas en in de verwerkingshal.

De teamleider verwelkomt nieuwe medewerkers in het team en gaat ervoor zorgen dat de werkzaamheden goed uitgelegd worden. Je organiseert de werkzaamheden en controleert regelmatig hoe de kwaliteit is van de uitgevoerde werkzaamheden. Je werkt veel samen met de bedrijfsleider van de locatie, samen zorgen jullie ervoor dat iedereen met plezier aan het werk is.

Gedurende de werkdag werk je veel mee met je team. In elke kas werken twee teams: Het oogsten van paprika’s, elke paprika wordt met de hand van de plant af gesneden. Het tweede team voert gewaswerkzaamheden uit, de stengel van de plant wordt om een touw heen gedraaid en extra scheuten worden van de plant af gebroken.

Het verhelpen van kleine technische storingen aan bijvoorbeeld het watergeef systeem kan bij je werkzaamheden horen. Net zoals het uitlopen van biologie om ziektes en plagen in de kas te bestrijden.

Profielschets

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met leidinggevende ervaring. Je bent goed in het overzicht houden, prioriteiten stellen en je vindt het leuk om met mensen te werken.

Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en naast de Nederlandse taal beheers jij ook de Engelse taal. In de zomermaanden worden er meer uren gewerkt en in de wintermaanden minder, ook is de zaterdag een aantal keer per jaar een werkdag.

Aanbod

Wij bieden je een baan met de ruimte om zelfstandig te werken. Je werkt nauw samen met de medewerkers in je team en collega’s op de locatie, samen zorgen jullie ervoor dat het werk elke dag afgerond wordt.

Je krijgt de mogelijkheid om diverse cursussen te volgen. Bijvoorbeeld over leidinggeven aan een team met verschillende culturen of over biologische bestrijding van ziektes en plagen in het gewas. Wil je graag doorgroeien binnen de organisatie? Dan kan dit, bijvoorbeeld richting bedrijfsleider of teeltmanager.

Je salaris is passend bij je kennis en ervaring met de ruimte om hierin te groeien. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen en reiskostenvergoeding.

Reactiemogelijkheden

Word jij onze nieuwe collega?
Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief per mail ( personeel@hoogweg.nl )

Wil je meer weten over deze vacature?
Neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30

Terug naar overzicht