Hoe kan je stage bij ons eruit zien

Door de grootte van de organisatie kunnen wij voor bijna elke opleiding een leerzame stage aanbieden. Ligt je interesse bij de teelt? Kom meekijken hoe onze teeltmanagers de ziektes en plagen biologisch bestrijden in de kas. Ga meedenken met de klimaatinstellingen en loop een keer een excursie mee bij een andere kwekerij.

Benieuwd hoe wij onze producten verwerken? Mogelijk is een stage in een van onze verwerkingshallen dan wel iets voor jou. Bijvoorbeeld bij de technische dienst waarbij je gaat sleutelen aan onze moderne verpakkingslijnen. Misschien heb jij tijdens je stage wel een idee waarmee we onze processen kunnen gaan optimaliseren. Hierin krijg je de ruimte om met je eigen ideeën aan de slag te gaan.

Onze processen zijn vergaand geautomatiseerd, paprika’s telen en verwerken blijft nog steeds wel mensenwerk. In de kassen zijn er medewerkers bezig met de gewasverzorging. Een ander team is aan het oogsten, elke paprika wordt met de hand van de plant gesneden. Ook in de verwerkingshallen werken veel collega’s. Wil je graag alles leren over een team aansturen en het organiseren van werk? Ook dan zijn er mogelijkheden voor een uitdagende stage bij ons.

Er zijn nog veel meer functies in de organisatie: teeltmanager, onderhoudsmonteur, teamleider, administratief medewerker, bedrijfsleider, palletrijder en logistieke medewerkers.

Wat bieden wij

Allereerst goede begeleiding. Onze ervaren collega’s gaan je van alles leren over het vakgebied. Ook krijg je van ons veel vrijheid om zelf te bepalen wat je wilt gaan doen tijdens je stage.

  • Je krijgt een stagevergoeding en een reiskosten vergoeding.
  • Je mag gezellig mee met de bedrijfsfeestjes.
  • Een kijkje in de keuken van een moderne paprika kwekerij en wellicht bieden wij jou straks een arbeidsovereenkomst aan nadat je je diploma op zak hebt.

De een zoekt een meewerkstage en de ander is opzoek naar een onderzoeksstage. Soms voor een paar weken of misschien van een jaar. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om te bekijken hoe we jouw stage tot de beste en mooiste start van jouw professionele loopbaan binnen de glastuinbouw kunnen maken.

Solliciteer

Interessante vacature? Vul onderstaand formulier in of stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30 of of per mail personeel@hoogweg.nl 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*