Recruitment specialist

Wat je gaat doen

Op het juiste moment, voor de juiste functies, de juiste mensen. Daar ga jij voor zorgen. Dit doe je samen met 4 vaste partners die voor ons de instroom van nieuwe medewerkers organiseren.

Werken bij Hoogweg Paprikakwekerijen betekent voor medewerkers: goede arbeidsvoorwaarden, langdurige dienstverbanden én een fijne werkplek. De perfecte basis waarmee jij, samen met de uitzendbureaus gaat zorgen dat de arbeidsplanning ingevuld kan worden.

De winterperiode staat in het teken van voorbereiding.

  • Het maken van de instroomplanning voor het nieuwe seizoen.
  • Evalueren van het vorige seizoen en zelf verbeteringen in gang zetten.
  • Relatiebeheer met de consultants van de uitzendbureaus.

Start het seizoen in maart, dan is het de uitdaging om de plannen goed uit te voeren.

  • Ervaren medewerkers die terugkomen worden ingepland.
  • Nieuwe instroom gaat starten en je bent continue op de hoogte hoe dit verloopt.
  • Bij de uitstroom van medewerkers zit je bovenop om te bepalen waar nog verbeterd kan worden.

Vanaf oktober tot en met januari ondersteun je de locatiemanagers bij de teeltwissel planning. Je zoekt uit welke medewerkers inzetbaar zijn op de verschillende functies. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een juiste balans in vaste en flexibele arbeidsovereenkomsten voor de uitzendkrachten.

Profielschets

Plannen en vooruit denken is jouw tweede natuur. Je houdt van samenwerken en met een gezonde dosis bevlogenheid kan je een goede planning maken. Het gesprek aan gaan met collega’s in het hele bedrijf past bij jou. Je overtuigt de coördinator van het uitzendbureau van een goed idee en presenteert je instroomplanning aan de directie. Ook ga je zelf het gesprek aan met een nieuwe medewerker die start in het bedrijf.

Naast een afgeronde HBO opleiding heb je 3 jaar opgedane werkervaring met of in de uitzendbranche. Heb je dit opgedaan bij een productiebedrijf, in de voedingsmiddelenindustrie is dit een pre.

We werken met veel verschillende nationaliteiten. Naast je praktische vaardigheden is interesse in en respect voor diverse culturen een belangrijke eigenschap voor ons.

Wat wij je bieden

Wij bieden je een uitdagende functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden. Je gaat werken in een gezonde, groeiende en ambitieuze organisatie waarbij we met elkaar, elke dag, ervoor zorgen dat we een mooi en gezond product kunnen afleveren bij de klant.

Het betreft een functie die parttime ingevuld kan worden, verdeeld over 5 dagen.

Wellicht overbodig om te benoemen, je ontvangt bij ons een goed salaris (boven cao), telefoon en een reiskostenvergoeding van €0,23 per km. Verder zijn je arbeidsvoorwaarden conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen, 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband.

 

Enthousiast? Wij maken graag kennis met je.

Solliciteer gemakkelijk via onderstaand formulier of stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem gerust contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30 of of per mail personeel@hoogweg.nl 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*