Meewerkend Voorman (Kas) (40 uur)

Hoogweg paprikakwekerijen is een modern, toonaangevend glastuinbouwbedrijf van nu 120 hectare groot. Half november 2018 is de laatste uitbreiding van 15 hectare in Marknesse in bedrijf gegaan. Met in totaal circa 300 gemotiveerde medewerkers wordt er gewerkt aan de productie en verwerking van de paprika’s.
De verpakkingsactiviteiten van de paprika’s vinden plaats in de nieuwe, modern uitgeruste verwerkingshal van locatie Marknesse. Hier worden de geoogste paprika’s gesorteerd en (deels) verpakt als flowpack, waarna ze geleverd worden aan de Retail.

In verband met de uitbreiding, zijn wij op zoek naar een:

MEEWERKEND VOORMAN (Kas)

Functieomschrijving

In deze leidinggevende meewerkfunctie ben je als Meewerkend Voorman verantwoordelijk voor werkzaamheden in de Kas. Je instrueert de medewerkers in de kas, organiseert het werk, controleert het werk en rapporteert aan de coördinator arbeid. Nieuwe medewerkers worden door je ingewerkt en begeleid. Daarnaast bevorder je een plezierige constructieve werksfeer. Je scout op ziektes en plagen en geeft je bevindingen door aan de Teeltmanager. Zelf werk je ook mee in de teelt om zo een mooi product af te leveren.

Functievereisten

Voor deze functie zoeken we naar iemand met:
- Ervaring in het aansturen van mensen of leidinggeven
- Praktische instelling
- Verantwoordelijkheidsgevoel
- Een flexibele en enthousiaste instelling: geen 9-5 mentaliteit
- Beheersing van Engels, Nederlands en/of Pools
- Affiniteit met de tuinbouw heeft de voorkeur

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamisch en snel groeiend bedrijf. We zijn een organisatie waarin we elke dag willen verbeteren.
Je werkt samen in een enthousiast team, in een informele werksfeer.
Er is voldoende ruimte om jezelf te ontplooien en om deze functie goed in te vullen. Daarnaast zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Reactiemogelijkheden

We zoeken mensen die ambitie hebben in de teelt. Ben jij de gemotiveerde voorman die we zoeken? Reageer dan en stuur je CV en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature? Mail dan naar personeel@hoogweg.nl of neem contact op met Jalisa Rozendal

Terug naar overzicht