Medewerker Groenvoorziening en Techniek (Fulltime)

Hoogweg Paprikakwekerijen in Luttelgeest teelt en verwerkt paprika’s, met behulp van moderne automatiseringstechnieken en systemen, voor supermarkten door heel Europa. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie van 120 hectare glas waar paprika’s geteeld worden in moderne kassen. Hoogweg teelt en verwerkt haar paprika’s op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief product; er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van aardwarmte. Hoogweg is een modern, innovatief en snelgroeiend tuinbouwbedrijf waar in het hoogseizoen dagelijks ruim 350 mensen werken.

Hoogweg is een bedrijf waar iedereen meewerkt aan de groei van het bedrijf; ‘het samen doen’ is een belangrijk aspect. Er heerst een cultuur van gelijkwaardigheid, waar niet wordt gedacht in hokjes en de sfeer informeel en verbindend is.

Wij hebben een nieuwe vacature voor de functie:

Functieomschrijving

MEDEWERKER GROENVOORZIENING EN TECHNIEK
Groen, Afwisseling, Ondersteunen.

Word jij blij van netjes gemaaid gras zonder onkruid en kan jij met je twee rechterhanden onze technische dienst ondersteunen? Dan hebben wij een afwisselende functie voor jou beschikbaar!

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het groenonderhoud rondom onze kassen, waterbassins en verwerkingshallen. Je gaat regelmatig grasmaaien, onkruid verwijderen en waar nodig maak je gebruik van de bosmaaier. Jij zorgt er ook voor dat de laaddocks voor de vrachtwagens en panden er netjes uit zien. Hiervoor kan je verschillende hogedrukreinigers gebruiken.

Je gaat ongeveer de helft van de week de technische dienst ondersteunen. De technische dienst is verantwoordelijk voor het onderhouden van o.a. gewaskarren, sorteer- en verpakkingslijnen en het watersysteem. Hiervoor ga jij ondersteunende werkzaamheden en hand en span diensten uitvoeren. De nadruk ligt op het uitvoeren van mechanische werkzaamheden, ben jij elektrotechnisch ook goed onderlegd dan wordt je takenpakket hierop aangepast.

De paprikaplant is een seizoensplant, dit betekend dat in de winter alle planten uit de kas gehaald worden en na een schoonmaak nieuwe planten geplant worden. Dit noemen wij de teeltwissel en tijdens deze periode ga je meewerken in de kas.

Functievereisten

Onze nieuwe collega houdt van een afwisselende baan en werkt graag binnen en buiten.
Verder zijn wij op zoek naar iemand met:
• Affiniteit met groenvoorziening
• Kennis van techniek
• Een rijbewijs

Aanbod

Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheden en vrijheid in een uitdagende omgeving. Wij zorgen voor goede machines en apparatuur om mee te werken en uiteraard ontvang je de juiste werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een passend salaris met ruimte om hierin te groeien.

Reactiemogelijkheden

Ben jij er van overtuigd, dat je een goede invulling kunt geven aan deze functie?
Reageer dan en stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl

Wil je meer weten over deze vacature?
Mail dan naar personeel@hoogweg.nl of neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30

Terug naar overzicht