Manager Arbeid (Fulltime)

Hoogweg Paprikakwekerijen in Luttelgeest teelt en verwerkt paprika’s, met behulp van moderne automatiseringstechnieken en systemen, voor supermarkten door heel Europa. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie van 120 hectare glas waar paprika’s geteeld worden in moderne kassen. Hoogweg teelt en verwerkt haar paprika’s op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief product.

In 2020 wordt er gestart met de volgende fase van bouw met een nieuwe kas en verwerkingshal. Voor deze nieuwe locatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie:

MANAGER ARBEID
Mensgericht – Processen – Structuur

Functieomschrijving

Als manager arbeid ben je verantwoordelijk voor het aansturen van zo’n 100 medewerkers. Samen met de teamleiders zorg je ervoor dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd door de medewerkers en dat de processen efficiënt verlopen. Daarnaast verwachten wij van jou dat je gaat meedenken hoe de bestaande processen geoptimaliseerd kunnen worden, bijvoorbeeld op gebied van beloningssystemen, veiligheid en personeelsbeleid.

In je dagelijkse werk ben je gemiddeld zo’n 80% van de tijd aanwezig op de werkvloer. Je beoordeelt de snelheid en de kwaliteit waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd, waar nodig stuur je hierin bij. Een belangrijk onderdeel van je functie is ervoor zorgen dat de teamleiders goed hun functie kunnen uitvoeren. Verder maak je dagelijks de arbeidsplanning en een goede vakantieplanning. Je zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de gewerkte uren en hoe dit zich verhoud met de uitgevoerde werkzaamheden.

De manager arbeid zorgt ervoor dat er een prettige werkplek is voor de medewerkers en dat vragen van medewerkers beantwoord worden. Vanwege de seizoensgebonden werkzaamheden werken de meeste medewerkers via een vast uitzendbureau (Inhouse). Je hebt dagelijks contact met de coördinator van het uitzendbureau over de medewerkers op jou locatie.

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s, er is wekelijks overleg waarin zaken rondom arbeid besproken worden en waar nodig helpen jullie elkaar. Je hebt ook regelmatig contact met je collega’s van de technische dienst en collega’s van de verwerkingshal.

Functievereisten

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met leidinggevende ervaring van grotere groepen medewerkers. Heb jij affiniteit met voedingsmiddelen en/of de agrarische sector dan is dit een pré.

Als persoon ben jij goed in het overzicht houden, prioriteiten stellen en je hebt een natuurlijk overwicht waarmee je de verschillende type medewerkers kunt aansturen.

Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en naast het Nederlands beheers jij ook de Engelse taal. Wij verwachten van jou dat je flexibel bent in het afspreken van werktijden gedurende het seizoen.

Aanbod

Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheden en vrijheid in een snel groeiende organisatie. Collega’s streven ernaar om elke dag te verbeteren, er zijn korte lijnen in de communicatie en samenwerken staat centraal. In je dagelijkse werk ben je voornamelijk praktisch bezig, geen eenzijdige kantoorbaan maar een functie met afwisseling waarin geen werkdag hetzelfde gaat zijn.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een passend salaris bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien.

Reactiemogelijkheden

Ben jij er van overtuigd, dat je een goede invulling kunt geven aan deze functie?
Reageer dan en stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl

Wil je meer weten over deze vacature?
Mail dan naar personeel@hoogweg.nl of neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30

Terug naar overzicht