HR Manager (Aantal uren bespreekbaar - per direct starten mogelijk)

Functieomschrijving

Hoe houden wij ons beloningssysteem actueel, een geschikte kandidaat voor een nieuwe functie in de organisatie vinden, hoe geven we goed vorm aan de verschillende culturen in de organisatie. Een greep uit de vragen die op tafel ligt om in de toekomst te beschikken over voldoende passende medewerkers. De organisatie is continue in beweging, HR is een belangrijke factor in deze beweging en daarvoor zijn wij op zoek naar een HR manager.

Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van leiderschap, het werven van nieuwe collega’s en een goede samenwerking met externe partijen voor personeel. Ook thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, strategische personeelsplanning en HR in het management team een plek geven zijn belangrijk. Er ligt een uitdaging om op de juiste momenten met de belangrijke thema’s aan de slag te gaan.

Wij zoeken een nieuwe collega die met een gezonde dosis bevlogenheid deze nieuwe functie invulling gaat geven. Hierin ga je samen met de HR medewerker aan de slag om de bestaande HR thema’s te optimaliseren. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van de functie het verder ontwikkelen van de HR strategie.

Profielschets

Je hebt een duidelijke visie op organisatieontwikkeling en de strategische HR onderwerpen. Een goede balans tussen bedrijfskundig inzicht en de mens in de organisatie heb jij van nature. Met je bekwaamheid en bevlogenheid kan je goed inhoud geven aan de HR strategie en het management inspireren en adviseren.

Aanbod

Wij bieden je een passend salaris bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien. Werktijden zijn bespreekbaar en de functie kan zowel fulltime als parttime ingevuld worden. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen en reiskostenvergoeding.

Je krijgt de vrijheid om zelf invulling te geven aan deze nieuwe functie in de organisatie.

Reactiemogelijkheden

Word jij onze nieuwe collega?
Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief per mail ( personeel@hoogweg.nl )

Wil je meer weten over deze vacature?
Neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30

Terug naar overzicht