(hoofd) Teeltmanager - Teler

Kom jij er bij ons voor zorgen dat, onder jouw verantwoordelijkheid, op ruim 160 ha de planten goed groeien en mooie paprika’s gaan produceren? Heb je ervaring als teeltspecialist in de glastuinbouw en word je blij als jouw expertise bijdraagt aan een gezond product? Doe je dit graag met een team dat continue op zoek is naar verbeteringen in de teeltstrategie?

Enthousiast geworden? Dan is dit een functie voor jou!

Wat je gaat doen

Naast de voor jou al bekende zaken als het sturen van klimaat, watergift en bemesting, ben je ook verantwoordelijk voor de (biologische) gewasbescherming, registraties en energie behoefte in de kassen. Je zorgt samen met jouw team voor een goede productie van een topkwaliteit. Dit doe je o.a. door goede analyses te maken van de teeltdata die voorhanden is. Daarnaast blijven we met elkaar zoeken naar nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen in de teeltstrategie.

Je werkt binnen het bedrijf samen met meerdere afdelingen. De medewerkers in de kas zijn jouw ogen om ziektes en plagen te signaleren in de planten. Jij gaat het team arbeid adviseren over een goede uitvoering van het gewaswerk. Samen met de technische dienst zorg je voor het optimaal laten werken van de watergeefsystemen. Met de collega’s van de aardwarmte en biomassa installatie bespreken wat de te verwachte benodigde warmte in de kassen gaat zijn. Uiteindelijk zorgen jullie er met elkaar voor dat er een mooi product geteeld kan worden.

Wat wij je bieden

Wij bieden je een uitdagende functie met veel ontwikkel mogelijkheden. Je gaat samenwerken met ervaren teeltmanagers. Met de directie wissel je continue van gedachten over de teeltstrategie en hierin is jou kennis en expertise een belangrijke inbreng.

Je gaat werken in een gezonde, groeiende organisatie met vooruitstrevende duurzame energiebronnen. Er is een informele werksfeer en korte lijnen zorgen ervoor dat je snel met collega’s zaken kan afstemmen. Daarnaast bieden we de ruimte om jezelf te ontwikkelen; op de werkvloer en door het bijwonen van interessante cursussen en bijeenkomsten.

Je ontvangt een goed salaris (boven cao), telefoon, laptop en een reiskostenvergoeding van €0,21 per km. Verder zijn je arbeidsvoorwaarden conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen, 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen.

Profielschets

Jij hebt passie voor planten, je bent gedreven om de beste groeiomstandigheden te creëren en vindt het belangrijk om van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Je hebt ervaring met het aansturen van een team en je bent gewend om beslissingen te nemen.

In je dagelijkse werkzaamheden vind je het prettig om veel in de kas aanwezig te zijn en contact te hebben met collega’s. Zo zorg je ervoor dat je goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Verder vinden wij het belangrijk dat je je een agrarische hbo opleiding gevolgd hebt of/en al enkele jaren werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Dit mag ook een teelt van een ander gewas zijn. Het is voor jou geen probleem om 1 keer in de 3 weken een weekend dienst te werken.

Solliciteer

Interessante vacature? Vul onderstaand formulier in of stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30 of of per mail personeel@hoogweg.nl 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*