Hoofd financiële administratie (32-40)

Hoogweg teelt en verwerkt haar paprika’s op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief mooi product. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie met 134 hectare glas waar in moderne kassen paprika’s geteeld worden. De paprika’s worden grotendeels verpakt in de paprika mix (het bekende stoplicht) voor supermarkten in Nederland en andere Europese landen.

De organisatie heeft de afgelopen jaren een groei doorgemaakt. Voor onze afdeling administratie zoeken wij een collega voor de nieuwe functie hoofd financiële administratie.

HOOFD FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Functieomschrijving

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie van de Hoogweg groep waaronder verschillende bv’s actief zijn. Je gaat een zelfstandig werkend team van 3 medewerkers aansturen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat er een kloppende administratie staat en dat er een goede structuur is in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.

Je zorgt voor een compleet en inzichtelijk overzicht van financiële situatie van de organisatie. Je verzamelt de juiste informatie, verzorgt management rapportages en gaat de directie adviseren over de financiële zaken. Ook zorg je voor een juiste voorbereiding om de jaarrekening op te kunnen stellen. Zaken waarmee je te maken krijgt zijn energie, teelt en bijvoorbeeld de afzet van de paprika’s.

De organisatie is in ontwikkeling, regelmatig zijn er verschillende projecten waar je in betrokken wordt. Hierbij kan je denken aan het inzichtelijk maken van project financiën voor investeringen zoals de biomassa ( houtketel ), aardwarmte en huisvesting van werknemers.

In deze functie ga je mee denken op strategisch niveau, daarnaast ben jij ook een echte doener en spring je zelf bij tijdens de vakanties van collega’s uit het team.

Functievereisten

Je hebt vergelijkbare werkervaring en een financiële of bedrijfskundige opleiding gevolgd op HBO niveau.

Met collega’s kan jij goed samenwerken en je bent analytisch sterk. In de uitvoering van werkzaamheden ben je oplossingsgericht en jij zoekt zaken altijd goed uit.

Wij verwachten van jou dat je brede interesse hebt in de organisatie en flexibel mee kan bewegen in de behoefte van de organisatie in verband met de diverse projecten waar jij je bijdrage in gaat leveren.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Je krijgt de ruimte om je bijdrage te leveren aan diverse projecten waarmee het een afwisselende functie wordt waarin je jezelf breed kan ontwikkelen.

Je gaat werken in een groeiende organisatie met een informele werksfeer. Korte lijnen zorgen ervoor dat je snel met collega’s zaken kan afstemmen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een goed salaris dat passend is bij je kennis en ervaring en met ruimte om hierin te groeien.

Reactiemogelijkheden

Solliciteer dan bij ons door je cv en motivatiebrief te mailen ( personeel@hoogweg.nl )

Wil je meer weten over deze vacature?
Neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30

Terug naar overzicht