Financieel administratief medewerk(st)er (32 á 40 uur per week)

Hoogweg Paprikakwekerijen in Luttelgeest teelt paprika’s, met behulp van moderne automatiseringstechnieken en systemen, voor supermarkten door heel Europa. Begonnen in Nootdorp, verhuisde het bedrijf in 2009 het grootste deel van haar bedrijvigheid naar Luttelgeest in de Noordoostpolder. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie van ruim 120 hectare glas waar paprika’s geteeld worden in moderne kassen. Hoogweg teelt haar paprika’s op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief product; er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van aardwarmte. Hoogweg is een modern, innovatief en snelgroeiend tuinbouwbedrijf waar in het hoogseizoen dagelijks meer dan 350 mensen werken.

Hoogweg is een bedrijf waar iedereen mee werkt aan de groei van het bedrijf; ‘het samen doen’ is een belangrijk aspect. Er heerst een cultuur van gelijkwaardigheid, waar niet wordt gedacht in hokjes en de sfeer informeel en verbindend is.

Onze organisatie groeit en hierdoor gaat ook de afdeling administratie groeien met een:

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERK (ST)ER

Analyses, Controle, Cijfers.

Functieomschrijving

Een afwisselende functie als financieel administratief medewerk(st)er waarin jij jouw boekhoudkundige ervaring kwijt kan samen met je interesse in bedrijfsprocessen.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat inkomende facturen gecontroleerd en geboekt worden. Om zeker te zijn dat facturen kloppen heb je regelmatig contact met collega’s om je vragen beantwoord te krijgen. Daarnaast verricht je ondersteunende activiteiten bij de verwerking van de financiële administratie.
In het hoogseizoen worden de verpakte paprika’s verladen naar de klanten. De aanvoerbrieven worden door jou gecontroleerd met de afrekening die ontvangen wordt van de telersvereniging. Je hebt hierbij geregeld contact met de coördinator in de verwerkingshal.

Voor een optimale afzet van onze producten is inzicht in de cijfers essentieel. In dit proces word jij een belangrijke schakel. Je gaat met de beschikbare data, analyses maken welke gebruikt gaan worden in de processen binnen de organisatie. Het is jouw uitdaging om de cijfers te laten kloppen met de beschikbare bronnen. De gegevens zullen onder andere verzameld worden in een weekrapport cq maandrapport en hebben betrekking op de productie, normen en prognose.

Kortom in je dagelijkse werkzaamheden ga jij:
• Facturen inboeken
• Telefonisch communiceren over facturatie (intern & extern)
• Weekrapporten opstellen t.b.v. de productie
• Data analyses maken t.b.v. de productie

Profielschets

Wie ben je?
Jij gaat met een goed gevoel richting huis als je alle cijfers efficiënt en goed verwerkt hebt. Om dit goed te kunnen, denken wij, dat je secuur moeten kunnen werken, overzicht kan bewaren en flexibel kan inspringen op de vragen en uitdagingen die er zijn. Je bent analytisch sterk en vindt het leuk om te puzzelen met getallen.

Verder heb jij:
• Een boekhoudkundige en/of bedrijfseconomische studie gevolgd op het HBO
• Uitstekend gevoel bij cijfers én interesse in bedrijfsprocessen
• Ervaring met het werken met Excel
• Goede communicatieve vaardigheden

Jij bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar en woonachtig in de regio Luttelgeest.

Aanbod

Wij bieden jou vanaf je eerste werkdag een afwisselende functie met gezonde uitdagingen. Je gaat werken in een organisatie waar samenwerken centraal staat en collega’s klaar staan voor elkaar. Het is een zelfstandige functie waar voldoende ruimte in zit voor ontwikkeling. Je komt te werken in een dynamisch bedrijf wat continu in ontwikkeling is.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Wij bieden je een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

In eerste instantie bieden we je een contract van 7 maanden aan. Het heeft onze sterke intentie om iemand voor langere tijd aan ons te verbinden.

Reactiemogelijkheden

Ben jij er van overtuigd, dat je een goede invulling kunt geven aan deze functie?
Reageer dan en stuur je CV en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl

Wil je meer weten over deze vacature?
Mail dan naar personeel@hoogweg.nl of neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30

Terug naar overzicht