Is overzicht houden, een groot team aansturen en werken met internationale medewerkers iets voor jou? Dan is dit een interessante functie! Je durft beslissingen te nemen en je wordt enthousiast als al het werk op tijd is afgerond op jouw locatie. Zorg jij ervoor dat al het werk in de kassen goed gedaan wordt? Dan gaan je collega’s de paprika’s sorteren & verpakken en samen zorgen jullie ervoor dat we een mooi product afleveren bij de klant: de retail in heel Europa.

Wat je gaat doen

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van zo’n 100 medewerkers. Samen met de teamleiders zorg je ervoor dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd en alle processen in de kas zo efficiënt mogelijk verlopen. In je dagelijkse werkzaamheden ben je gemiddeld 80% van de tijd aanwezig op de werkvloer. Je maakt dagelijks de personeelsplanning en draagt zorg voor de vakantieplanning. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de productiviteit van de medewerkers. Hiervoor werken wij met een efficiënt registratiesysteem. In dit systeem is veel informatie over de uitgevoerde werkzaamheden en ingezette uren terug te vinden. Verder zorg je ervoor dat de benodigde materialen op tijd klaar staan en wanneer nodig besteld worden. Je verhelpt kleine technische storingen en zorgt ervoor dat jouw locatie er netjes uit ziet.

De bedrijfsleider creëert een prettige werkplek, heeft veel contact met de medewerkers en zorgt ervoor dat iedereen met plezier naar het werk gaat. Het coachen van de teamleiders en medewerkers vinden wij belangrijk. Net zoals het creëren van een stabiel team. Vanwege de seizoensgebonden werkzaamheden werken de meeste medewerkers via een vast uitzendbureau. Je hebt dagelijks contact met de coördinator van het uitzendbureau. Bijvoorbeeld over het functioneren van de medewerkers, verzuim en doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast krijg je de ruimte om mee te denken hoe de bestaande processen geoptimaliseerd kunnen worden. Bijvoorbeeld hoe we een goede en veilige werkomgeving creëren/behouden en hoe we ons beloningssysteem passend houden.

Wat wij je bieden

Wij bieden je een uitdagende functie met veel vrijheid, uitdaging en ontwikkelmogelijkheden. Je gaat werken in een gezonde, groeiende organisatie met een informele werksfeer. Korte lijnen zorgen ervoor dat je snel met collega’s zaken kan afstemmen.

Je ontvangt een goed salaris (boven cao), telefoon en een reiskostenvergoeding van €0,21 per km. Verder zijn je arbeidsvoorwaarden conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen, 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen.

Profielschets

Enthousiast geworden? Dan gaan wij jou alles leren over het werken in de kassen tussen de paprika’s! Van jou verwachten we dat je ervaring hebt met leidinggeven en een praktische kijk hebt op zaken. Van nature ben jij een leider met een goede balans tussen de mens en het bedrijf en met humor op zijn tijd zorg je voor een goede sfeer.

Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en naast Nederlands beheers jij ook de Engelse taal. Gedurende het seizoen zullen de werktijden flexibel ingevuld worden, tijdens een persoonlijke kennismaking vertellen wij hier graag meer over.

Solliciteer

Interessante vacature? Vul onderstaand formulier in of stuur je cv en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jalisa Rozendal op telefoonnummer 0527-20 64 30 of of per mail personeel@hoogweg.nl 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*