Coördinator Arbeid (Full-time)

Hoogweg paprikakwekerijen is een modern, toonaangevend glastuinbouwbedrijf van nu 105 hectare groot. Half november 2017 is de laatste uitbreiding van 10 hectare in Marknesse in bedrijf gegaan. Met in totaal circa 300 gemotiveerde medewerkers wordt er gewerkt aan de productie en verwerking van de paprika’s.
De verpakkingsactiviteiten van de paprika’s vinden plaats in de nieuwe, modern uitgeruste verwerkingshal van locatie Marknesse. Hier worden de geoogste paprika’s gesorteerd en (deels) verpakt als flowpack, waarna ze geleverd worden aan de Retail.

In verband met de uitbreiding, zijn wij voor locatie Marknesse op zoek naar een:

COORDINATOR ARBEID

Functieomschrijving

Als Coördinator Arbeid ben je operationeel verantwoordelijk voor het gehele arbeidsproces op ruim 35 hectare kas. Je maakt de arbeidsplanning en zorgt ervoor dat het arbeidsproces zo efficiënt mogelijk verloopt en dat de juiste mensen op de juiste plaatst worden ingezet. Je beoordeeld de groeisnelheid van de planten en deelt op basis hiervan de werkzaamheden en mensen in. Je stuurt de medewerkers aan die oogsten of gewaswerkzaamheden verrichten. Hiervoor is het noodzakelijk om ook zelf productiewerkzaamheden uit te voeren. Er is direct overleg met Hoofd Logistiek van de verwerkingshal over hoeveelheid kilo’s en tijdstip van gereed zijn van het oogsten. Ook de urenbeheersing en kwaliteitsbewaking horen tot het takenpakket.

Profielschets

De gezochte kandidaat beschikt over uitstekende plannings- en organisatorische vaardigheden.
Naast een praktische instelling, een flexibele en zelfstandige werkhouding, goede communicatieve vaardigheden en een HBO werk en denkniveau, heb je ook een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Betrokkenheid bij het werk en een positieve en collegiale instelling zijn kernwaarden binnen ons bedrijf.
Je bent woonachtig op max. 30 minuten rijden vanaf Marknesse of je bent bereid om te verhuizen.

Aanbod

Wij bieden een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een resultaatgerichte, dynamische en snel groeiende organisatie.
Je werkt samen in een enthousiast team, in een informele werksfeer. We zijn een organisatie waarin we elke dag willen verbeteren.
Er wordt veel van je verwacht, maar je krijgt voldoende ruimte om deze functie goed in te vullen.
Je ontvangt een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket passend bij deze uitdagende en zelfstandige functie.

Reactiemogelijkheden

Heeft onze vacature je enthousiast gemaakt?
Reageer dan en stuur je CV en motivatiebrief per mail naar personeel@hoogweg.nl.

Wil je meer weten over deze vacature?
Mail dan naar personeel@hoogweg.nl of neem contact op met Mariska Hoogweg op telefoonnummer 06-24 63 55 55.

Terug naar overzicht